Amorevera | Susret s Prvom službom stanovanja
18972
post-template-default,single,single-post,postid-18972,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Susret s Prvom službom stanovanja

Susret s Prvom službom stanovanja

Danas smo se susreli s dragim ljudima Prve službe stanovanja CZR Stančić koji su ovo ljeto temeljem projekta “Transformacija i deinstitucionalizacija Centra za rehabilitaciju Stančić i Centra za rehabilitaciju Zagreb”, napustili instituciju.

U Udruzi Susret

U srdačnom susretu međusobnih upoznavanja, kroz isprićane crtice vlastitih života krenuli smo druženjem, prijateljstvom i suradnjom put zajedničkog povratka u zajednicu. Povratka, točno, pošto smo svi rođeni u ovoj zajednici, no, neki su netom nakon izlaska na svijet završili u institucijama a oni koji i nisu našli su se također ispod nevjerojatno hrabro podvučene linije stigme i postali su izopćeni članovi društva iz kojeg su ponikli.

Kako članove udruge AmoReVera koji u ovom trenutku žive sa svojim obiteljima prati slična sudbina marginaliziranih i zaboravljenih ljudi, motivirani položajem svojih novih prijatelja s još više žara krečemo put afirmacije u zajednici novog nam vijeka.

aaa

Veoma tužno bilo je čuti jednog čovjeka, jedno ljudsko biće koji izražava želju za povratkom u instituciju. Zato budimo sudionici 21.stoljeća i osvjetlimo im put života za koji neki i neznaju da postoji.
Dođite u Udrugu AmoReVera i ohrabrite ove ljude, pokažite im da su dobrodošli. Podajte im samopouzdanja i koju toplu rijeć, nakon čega ćete se i vi bolje osjećati !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.