Amorevera | Daljnja suradnja s inkluzijom (PSS) CZR Stančić
19610
post-template-default,single,single-post,postid-19610,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Daljnja suradnja s inkluzijom (PSS) CZR Stančić

Daljnja suradnja s inkluzijom (PSS) CZR Stančić


 
Jučer smo dogovorili daljnju suradnju s Prvom službom stanovanja CZR Stančić, vezano za realizaciju roditeljske supervizije u 10 stambenih jedinica organiziranog stanovanja uz podršku. Roditeljsku superviziju započinjemo danas, posjetom stambenoj zajednic u ulici I.G. Kovačića u Dugom Selu.
U nastavku razgovora iznašli smo rješenje dostupnosti za stambene zajednice PSS smještene u blizini Udruge AmoReVera a s kojima ćemo obavljati aktivnosti Dnevnog centra u zajedničkim terminima. Također, ponudili smo slobodne termine Udruge za samostalan rad Dnevnog centra spomenutih stambenih zajednica, što je sa zadovoljstvom prihvaćeno.
I na kraju što je vrlo bitno, dogovorili smo zajedničku suradnju aktivnim pristupom samozastupanju kao jednom od osnovnih čimbenika ostvarivanja kvalitetnog života u zajednici a to znači govoriti u svoje ime i donositi odluke o vlastitom životu.
Aktivnosti zapoćinjemo edukacijom provoditelja projekta, početkom siječnja 2014. u Udruzi za samozastupanje u Zagrebu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.