Amorevera | Mandaličina III
27248
post-template-default,single,single-post,postid-27248,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mandaličina III

Mandaličina III

U petak 19.rujna 2014. posjetili smo jednu izuzetno dinamičnu i simpatičnu stambenu zajednicu Udruge za promicanje inkluzije u Mandaličinoj u Zagrebu.
Slavica je iz Zadra, zaposlena je, trenira plivanje. Pokazala nam je pregršt medalja s plivačkih natjecanja i ima dečka Marka. Irena je također zaposlena, došla je nedavno iz Splita nakon smrti majke te nam je s ponosom pokazala sliku svoje lijepe mame. Marko je iz Sesveta, također radi i strastveni je nogometaš te nastupa za prvu postavu UPI-a. Neno je s Paga, radi, izuzetno je simpatičan i najviše voli crtati a ovogodišnji zidni kalendar UPI-a pregled je nekih njegovih radova.
U razdraganoj atmosferi umalo smo zaboravili na Rujan fest i nastup Severine, na koji se je ova vesela ekipa nakon susreta s nama i zaputila.

Nogometna postava UPI IMG_0389

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.