Amorevera | Gospođa Katharine Boaden u posjeti
21611
post-template-default,single,single-post,postid-21611,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gospođa Katharine Boaden u posjeti

Gospođa Katharine Boaden u posjeti

 
Gospođa Katharine Boaden, povjerenica direktorice Instituta Otvoreno društvo za mentalno zdravlje gospođe Judith Klein, ovaj tjedan posjetila je stanove organiziranog stanovanja uz podršku u zajednici u Dugom Selu, Sesvetama i Zagrebu. Ministarstvo socijalne politike i mladih svojim strateškim projektom “Transformacija i deinstitucionalizacija Centra za rehabilitaciju Stančić i Centra za rehabilitaciju Zagreb ” potpisalo je Ugovor s Institutom Otvoreno društvo, koje donacijom vrijednom 3,5 milijuna dolara podupire ovaj projekt.
Kao članovi roditeljske supervizije s gospođom Boaden posjetili smo stanove Prve službe stanovanja CZR Stančić. Krenuli smo od Dnevnog centra Prve službe …

Institut Otvoreno društvo za mentalno zdravlje uz aktivnosti diljem svijeta, pomaže još u niz projekata vezanih za poboljšanje kvalitete života populaciji s invaliditetom i u Hrvatskoj.

Suradnjom s Institutom Otvoreno društvo i Prvom službom stanovanja CZR Stančić u kojem Otvoreno društvo financira Klub samozastupnika, u kojem provodimo sastanke, radne aktivnosti, druženja te organiziramo zajedničke izlete vlastitim autobusom s kojim smo usput rečeno posjetili i 20 različitih destinacija.

Naglasili bi da Otvoreno društvo podupire i projekt roditeljske supervizije, a čiji nam je cilj na isti način i jednako je provoditi i razvijati se kako u Udruzi za promicanje inkluzije, tako i u Prvoj službi stanovanja.
Na tragu razvoja rs nedavno smo s UPI-e dogovorili posjete bez da se unaprijed najavljujemo voditeljima službi stanovanja. Time smo postigli jednu višu razinu smisla roditeljske supervizije, ali i svijesti pružatelja usluge organiziranog stanovanja uz podršku u zajednici.
Ne dvojimo da će i Prva služba stanovanja, udjelom svojih progresivnih snaga ovaj pomak također prihvatiti!

IMG_0324 IMG_0325 IMG_0326
IMG_0329 IMG_0331 IMG_0316
 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.