Amorevera | JA-KOM među deset inovativnih
21759
post-template-default,single,single-post,postid-21759,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

JA-KOM među deset inovativnih

JA-KOM među deset inovativnih

U utorak 14. travnja saznali smo od Instituta za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) te Laboratorija za društvene inovacije (SIL) koji rade na istraživanju društvenih inovacija za projekt Social Innovation Drive (SI-Drive) na dionici mapiranja društvenih inovacija u zemljama zapadnog Balkana, da je iz prikupljenih projekata, projekt JA-KOM Udruge AmoReVera istaknut kao primjer dobre prakse te je izabran za detaljan opis.
Na sastanku u Institutu za razvoj i međunarodna istraživanja, vezano za mapiranja društvenih inovacija zemalja zapadnog Balkana koje IRMO i SIL provode kao partneri na globalnom projektu EU FP7,  SI-Drive, danas smo saznali lijepu vijest.
Naš program JA-KOM ušao je među deset projekata socijalnih inovacija iz Hrvatske a koji je opisan i na stranicama Europske komisije! (pdf)

Iterative Process Popravimo budućnost, prošlost ne možemo!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.